Xiaomi će se fokusirati na skuplje i kvalitetnije telefone


Kako to obično biva nakon nekog vremena i određene stvorene baze korisnika dolazi do promena u načinu poslovanja bili to servisi za streamovanje video sadržaja ili pak u ovom slučaju proizvođača mobilnih uređaja.

Čini se kako će sada i kompanija Xiaomi krenuti stopama kojima je krenuo OnePlus. Nakon što su svoje postojanje započeli sa uređajima vrlo konkurentnih cena i stvorili određenu bazu vernih korisnika u budućnosti će doživeti transformaciju, predstavljaće skuplje uređaje koji su kvalitetniji i sadrže više mogućnosti u odnosu na prethodne modele.

U intervjuu za TechNode to je najavio glavni izvršni direktor kompanije Xiaomi, Lei Jun. Pritom misli na uređaje više kategorije koji će u budućnosti svakako imati nešto višu cenu u odnosu na dosadašnje modele kao što je na primer najnoviji Xiaomi Mi 9. Kompanija planira probiti dosadašnju postavljenu granicu od 400 evra.

Pritom treba naglasiti da je Xiaomi već izdvojio Redmi uređaje kao praktično zaseban brend finansijski prihvatljivijih uređaja (što znači da Xiaomi nema nameru da odustane od takvog segmenta uređaja), a najavljeno povećanje cena s druge strane otvara mogućnost predstavljanja tehnološki naprednijih uređaja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.