Android korisnici dobili brži i bolji Snapchat


Ako ste pripadnik generacije kojoj Facebook i Instagram jednostavno nisu dovoljni pa ste redovno aktivni i na Snapchat-u, obradovaće vas da on napokon više neće biti najtrzavija i najšugavija aplikacija u Play Store-u. Naime, Snapchat za Android doživeo je napokon kompletan remont i sad će raditi lepo na svim Android telefonima – od najjeftinijih do top modela.

Da, Snapchat je barem u svojoj Android verziji do sada bio jedna od najgore optimizovanih aplikacija u Play Store-u, a ujedno jedna od najpopularnijih. Tvorci tog popularnog servisa poznatog po samo-uništavajućim porukama nakon 10 sekundi, shvatili su da im je iOS verzija aplikacije malo bolja i optimizovanija, čemu uveliko doprinosi i činjenica što je manje iPhone modela kojima treba prilagoditi aplikaciju.



U Android taboru je pak mali milion modela od onih najjeftinijih i najslabijih pa do top modela sa različitim čipsetima i kamerama za koje Snapchat treba prilagoditi i optimizovati.

Razvojni tim koji stoji iza Snapchat-a došao je do zaključka da Android verzija aplikacije u pozadini stalno izvršava nekakav kod, što je iskustvo korišćenja, naročito na slabijim telefonima činilo blago rečeno jezivim.

Sve to podstaklo ih je da Android verziju Snapchat-a jednostavno preprave praktički od prve linije koda i sada bi Android Snapperi trebali da uživaju u značajno glađem i bržem iskustvu. Nova verzija kreće u opticaj, a korisnici nakon ažuriranja neće primetiti nikakve vizualne novosti jer su sve novotarije ispod haube.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.