Google+ je zvanično ugašen


Google je održao obećanje da će u aprilu ove godine ugasiti Google+, pa njegova društvena mreža koja je trebala da konkuriše Facebook-u više ni službeno ne postoji. Na stranici putem koje ste se do sada logovali, Google je stavio obaveštenje o gašenju uz napomenu da se drugi Google-ovi proizvodi kao što su Gmail, Google Photos, Google Drive i YouTube ne ukidaju u sklopu obustavljanja usluge Google+ za privatne naloge te možete nastaviti sa korišćenjem tih proizvoda.

Ako vas zanima šta se dogodilo ili se događa sa vašim sadržajima na Google+, Google kaže:

"Brišemo sadržaj sa Google+ naloga i Google+ stranica za ličnu upotrebu. Ovaj proces će trajati par meseci, pa sadržaj može da se prikazuje u tom periodu. U međuvremenu, ako ste prethodno napravili sadržaj na Google+, možete da preuzmete i sačuvate preostali Google+ sadržaj i izbrišete Google+ profil. Možete i da pregledate i izbrišete preostale aktivnosti na Google+.".

Što se tiče korišćenja Google+ za G Suite nalog, recimo na poslu ili u školi, Google navodi da će Google+ za G Suite ostati dostupan kako bi se omogućili razgovori između korisnika u istoj organizaciji.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.