Google Pixel 3a i 3a XL na službenim renderima


Da Google radi na novim telefonima iz serije Pixel, odavno je poznato. Tržišni naziv, slabijih, a time i jeftinijih modela biće Pixel 3a i Pixel 3a XL.

O njihovim specifikacija smo do sada saznali gotovo sve što se saznati moglo, ali, možda nas 7. maja za kada je najavljeno njihovo predstavljanje Google nečim i iznenadi. Malo verovatno, ali opet nikada ne recite nikad, Google nije samo hardverska kompanija, već i softverska. Možda uz ove jeftinije modele u paketu dođu i kakve softverske pogodnosti za kakve bi inače morali dodatno platiti – više prostora na Google Drive-u ili slično.



Kako je dizajnerski zamislio Pixel 3a i 3a XL možete videti na uvodnoj fotografiji. Do iste je najpre došla internet stranica Android Headlines. Novi Pixeli trebali bi imati 5,6“ i 6.01“ ekrane rezolucije 2220 x 1080, odnosno 2160x 1080 px. Odnos ekrana kod 5,6“ modela biće 18.5:9, a kod 6,01“ modela 18:9.

I dok će ova modela imati po 4 GB RAM-a, glavnu razliku između njih (pored veličine ekrana) činiće SoC. Naime, manji Pixel 3a temeljiće se na Snapdragon-u 670, a veći Pixel 3a XL na Snapdragon-u 710, o čemu smo ranije pisali. Nažalost, o cenama za sada nema govora, o tome će Google ako ne ranije, više otkriti 7. maja tokom predstavljanja novih članova porodice Pixel.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.