Honor 20 Lite zapravo je preimenovani Honor 10i


Od poznatog leakera Rolanda Quandta stižu renderi i informacije o još jednom mobilnom uređaju kojeg priprema Huawei-jeva filijala Honor.

Reč je o pametnom telefonu Honor 20 Lite što je drugo ime za pametni telefon Honor 10i koji je krajem prošlog meseca krenuo u prodaju na ruskom tržištu. Sam Honor 10i bio je zamišljen kao poboljšana verzija Honor 10 Lite, modela, a da je to isto i Honor 20 Lite govori samo njegovo ime.

Što se tiče funkcija, Honor 20 Lite donosi 6,2-inčni LCD ekran s waterdrop notchom, HiSilicon Kirin 710 čip, 4 GB RAM-a, 128 GB interne memorije proširive microSD karticama, bateriju od 3400 mAh te trostruki ulaz za dve SIM i jednu microSD karticu.

Fotografska komponenta bazira se na trostrukoj zadnjoj kameri koja se sastoji od jednog 24-megapikselnoj kameri (otvor blende f/1.8), sekundarnoj 8-megapikselnoj širokougaonoj kameri te 2-megapikselnoj kameri za dubinu. S prednje strane nalazi se 32-megapikselna selfie kamera s otvorom blende f/2.0.

Tu je i dual band Wi-Fi, Bluetooth 4.2, 3,5-milimetarski jack za slušalice te operativni sistem Android 9.0 Pie u kombinaciji sa EMUI interfejsom. Debljina uređaja iznosi 7,95 milimetara, a težina 164 grama.

Cena Honor 10i modela na ruskom tržištu iznosi oko 280 evra pa bi Honor 20 Lite trebao da ima sličnu cenu na ostalim evropskim tržištima kada stigne u prodaju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.