Ice universe troluje proizvođače, ali i kupce telefona


Čini se kako su proizvođači telefona izmislili sve što se izmisliti dalo, te sada kreće doba izmišljanja tople vode. Da bi im koliko-toliko olakšao posao poznati leaker Ice universe kreirao je univerzalni uređaj kojim je objedinio sve stare i sve nove trendove u jedan, univerzalni telefon koji ima sve.

Naime, od kada su telefoni dobili prve kamere, proizvođači istih su svake godine morali dodavati nove mogućnosti – sve brže procesore, sve više memorije, prostora za podatke, sve veće ekrane i sve veći broj kamera. Tako smo polako stigli do telefona sa pet i više kamera, sa više ekrana od kojih su neki čak i savitljivi dok je količina radne i memorije za podatke u nekim je slučajevima prestigla stone i prenosne računare.

Ice universe je stoga kako smo već naveli – osmislio univerzalni telefon koji bi trebao da zadovolji sve buduće kupce. Ako pogledate render iz priloga primetićete kako kako Iceov univerzalac ima zakrivljeni ekran sa više različitih notcheva – uglasti, kapljičasti te u obliku rupe. Jedino su kratkih rukava ostali ljubitelji "V" i "U" izreza, ali treba nešto ostaviti i za telefon za 2020. Da bi zadovoljio pobornike skenera otisaka prstiju dodao ih je čak tri – standardni koji se nalazi unutar Home tipke te dva (optički i ultrazvučni) in-display skenera.



Kako kamera nikad dosta – Iceov univerzalac je dobio popriličan broj kamera koje su strateški razmešteni po gornjem delu uređaja. Deo kamera je na starom mestu (iznad ekrana i pored zvučnika) dok je deo kamera smešten u slideru koji je dobio i sopstvenu pop-up kameru. Slider dosta podseća na onaj koji se dovodi u vezu sa Galaxy-jem A90, a koji sadrži rotacione kamere.

Naravno, ni jedan dobar telefon ne može proći bez prave, fizičke tastature, pa je i ovaj model dobio jednu takvu, i to navodno najbolju moguću – BlackBerry-jevu. Koliko god se Iceov tvit činio kao šala, u jednu je ruku i iskreni komentar trenutnog stanja – proizvođači telefona sa svakim novim modelom idu iz jedne krajnosti u drugu, a kupci sa svakim novim modelom zahtevaju sve više i više.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.