Kalupi za zaštitne maskice potvrđuju izgled ovogodišnjeg iPhone-u


Na nove iPhone modele ćemo morati pričekati do jeseni, ali to ne znači da ćemo dotad živeti u neznanju. Na internetu su osvanule fotografije navodnih odleva iPhone 11 i iPhone 11 Max uređaja.

Nije prvi puta da vidimo ovaj navodni dizajn budućih iPhone-a sa četvrtastim modulom trostruke kamere na leđima pa ni ovi kalupi za izradu zaštitnih maski baš ne iznenađuju.

Prema do sada raspoloživim informacijama, iPhone 11 ili iPhone XI će imati 6.1-inčni OLED, a veći iPhone 11 Max će imati 6.5-inčni OLED ekran dok će manji naslednik iPhone-a Xr navodno opet imati Liquid Retina LCD panel.

Na leđima će navodno ta trostruka kamera biti sastavljena od 14MP glavne, 10MP telefoto kamere te ToF senzora, koji će osigurati još bolje bokeh efekte, merenje dubine, AR efekte pa i Face ID zadnjom kamerom.



Priča se i o tome kako će novi iPhone-i 2019 imati poseban Underwater Mode, koji će korisnicima omogućiti snimanje pod vodom, a uređaji će naravno, biti opremljeni IP68 sertifikatom.

Iz ovih je kalupa teško iščitati hoće li ih Apple napokon opremiti USB-C konektorima, ali najverovatnije neće, kao što neće imati ni podršku za 5G vezu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.