OnePlus 7 možda dođe u čak tri varijante, a jedna od njih je 5G


Iz nedavnih glasina već se moglo naslutiti da će OnePlus ove godine prekinuti tradiciju, jer će najverovatnije lansirati čak tri modela OnePlus-a 7. Na najnovijoj slici mogli smo videti ime OnePlus 7 Pro, što upućuje na postojanje i običnog OnePlus-a 7.

Danas pak stižu nove glasine koje sugerišu kako će na kraju u ponudi biti čak tri modela – OnePlus 7, OnePlus 7 Pro i OnePlus 7 Pro 5G. Za sada nije jasno hoće li sve tri varijante biti predstavljene istovremeno, tj. u maju ili će jedan od njih (verovatno 5G verzija) biti ostavljen za jesen.

U ovoj priči je pomalo čudan podatak da 5G varijanta možda neće imati ekran bez zuba, već da će nalikovati prošlogodišnjem OnePlus-u 6T, dakle sa suzom na vrhu, na šta upućuju procurele slike zaštitnih maski.

Isto tako nije jasno hoće li samo Pro verzija ima zakrivljeni ekran kao na slici, a obična ravni, ali je gotovo sigurno da će svi biti pokretani Snapdragon-om 855 u kombinaciji sa 8 GB RAM-a. Spominje se i trostruka kamera u kombinaciji 48-16-8 megapiksela.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.