OnePlus 7 Pro pozira na fotografijama uživo


Bespućima interneta procurele su fotografije uživo OnePlus-a 7 koji bi službeno trebao da bude predstavljen tokom maja. I do sada smo saznali da će imati ekran od ivice do ivice, bez zuba, kao i skočnu selfie kameru, ali nove fotografije otkrivaju zakrivljeni ekran.

Očito i OnePlus ne želi da ostane mimo aktuelnih trendova, što je sa dizajnerske strane zanimljivo, ali sada će i oni koji su bežali od zakrivljenih ekrana, imati jedno utočište manje. Od ostalih detalja navedimo 6,67-inčni ekran, koji je očito dodatno narastao, no zbog dodatnog smanjenja okvira kućišta, uređaj je verovatno zadržao razumne ukupne gabarite.

Pokreće ga, naravno, Snapdragon 855 u kombinaciji sa 8 GB RAM-a, a verzija koja pozira na slikama ima 256 GB interne memorije. Kamera je trostruka i donosi 48+16+8 MP senzore, detalji o njima za sada nisu poznati.

Zanimljivo je da model na slici nosi naziv "OnePlus 7 Pro", što upućuje na postojanje više različitih varijanti, a upravo ova bi mogla da bude opremljena 5G modemom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.