OnePlus 7 stiže 14. maja, donosi 90 Hz ekran i 5G povezivanje


Nakon gomile glasina, spekulacija i nagađanja, izvršni direktor OnePlus-a Pete Lau juče je potvrdio da će OnePlus 7 Pro doneti novi standard u ekranima telefona. "Novi ekran radi toliko glatko i brzo da sam ostao zapanjen kad sam ga prvi put video", objašnjava Lau, aludirajući na 90 Hz stopu osvežavanja o kojoj se nagađa.

Naime, standard industrije u ovom trenutku je 60 Hz, uz izuzetak Razer Phone i Asus ROG uređaja namenjenih gamingu. Veća stopa osvežavanja svakako bi trebala da ponudi bolje korisničko iskustvo, ali sama tehnologija izrade takvog ekrana je tri puta skuplja od dosadašnje, navode u OnePlus-u, što sugeriše da će ovaj uređaj biti skuplji od dosadašnjih modela. Štaviše, Lau je potvrdio da će OnePlus 7 Pro doneti i podršku za 5G povezivanje.

Ukoliko smatrate da je OnePlus ovim korakom zagazio u najviši cenovni razred, a sudeći prema ovim informacijama definitivno jeste, utehu ćete moći potražiti u običnom OnePlus-u 7 koji će imati standardni 60 Hz ekran i neće imati mogućnost povezivanja na 5G mreže.

Ranije smo saznali da će Pro model imati tri kamere: standardnu, širokougaonu i telefoto sa 3x optičkim povećanjem, a OnePlus 7 dvostruku, iako nije potpuno jasno koju će od gornjih konkretno izostaviti. Oba uređaja će biti pokretana Snapdragon-om 855 u kombinaciji 8 GB i više RAM-a, a početni modeli bi trebali da donesu 128 GB interne memorije.

Pro model bi trebao da dođe sa punim ekranom od ivice do ivice i iskočnom selfie kamerom, a obični sa malim waterdrop zubom na vrhu, oprilike na kao prošlogodišnjem OnePlus-u 6T.

Službeno predstavljanje će se desiti 14., a početak prodaje 22. maja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.