OTA nadogradnja za Galaxy S10 poboljšava čitač otisaka, stiže i Night Mode?


Vlasnike Galaxy S10 uređaja obradovala je nova OTA nadogradnja, koja navodno značajno poboljšava iskustvo korišćenja under display čitača otisaka, a kamera navodno uskoro dobija i Noćni režim snimanja.

Galaxy S10 i S10+ imaju ultrazvučne čitače otisaka ispod ekrana, koji je precizniji i pouzdaniji od optičkog kojeg koriste svi drugi, ali su sporiji u očitavanju i otključavanju.



Samsung je očito osluškivao pa sad u opticaj šalje OTA nadogradnju Fingerprint aplikacije teške tek 6.9MB. Oni koji su tu nadogradnju uspeli da preuzmu i to kroz Galaxy Apps prodavnicu javljaju kako je sad otključavanje prstom na Galaxy-u S10 i S10+ praktično trenutno. Na našim test modelima, nakon ovog ažuriranja očitavanje otisaka se primetno poboljšalo.

Iz drugog izvora, saznaje se da Samsung priprema još jednu zanimljivu nadogradnju kamera aplikacije, koja navodno dobija poseban Noćni režim snimanja kakav su do sada dobili Google-ovi Pixeli, Huaweievi, Xiaomi-evi i OnePlus top modeli.

Poznati leakster Ice universe na Twitter-u piše kako Samsung Noćni režim i dodatno unapređene algoritme obrade fotografija prema podržanim uređajima namerava da postane tokom aprila ili maja. Samsung to za sada nije službeno potvrdio ni opovrgnuo.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.