Redmi 7 sa jednim punjenjem izdržao 18 dana u stanju pripravnosti


Microsoft se jedno vreme zabavljao sa testiranjem baterija. Zapravo, s njihovom autonomijom kada je za surfovanje Internetom korišćen Microsoft Edge browser, Mozilla Firefox ili Google Chrome. Naravno, u svakom tom testu pobednik je bio Edge, ali kako Edge prelazi na Chromium na kojem se temelji i Google Chrome, za očekivati je kako će ovakvih testova biti manje, ako ih bude uopšte.

Ali, to ne znači kako više neće biti kompanija koje će naglašavati koliko njihovi uređaji manje crpe bateriju, od onih konkurentskih. Sličan test je sproveo i Redmi, ali u njegovom slučaju testni uređaj nije bio laptop sa Internet browserima već njihov telefon Redmi 7.

Podsetimo, Redmi 7 ima 6,26“ HD+ ekran, Snapdragon 632 te zavisno od modela 3 GB ili 4 GB RAM-a te 32 GB ili 64 GB data prostora. Zajednička tačka svim verzijama uz operativni sistem je i baterija kapaciteta 4.000 mAh.



Redmi je nedavno putem live streaminga preko društvene mreže Weibo odlučio da prezentuje autonomiju baterije dok se uređaj nalazi u stanju pripravnosti. Test je kako smo već naveli prenošen uživo, od 18. marta u 16 sati do 5. aprila u 19 sati, a pratilo ga je 28 milijuna ljudi. ali, samo njih 205 je uspelo da pogodi koliku će autonomiju Redmi 7 ostvariti – 18 dana.

Zapravo, malo više od 18 dana, jer je Redmi 7 u stanju pripravnosti izdržao ukupno 435 sati. Ovakav rezultat postignut je zahvaljujući kapacitetu od 4.000 mAh, ali i novim grafitnim negativne elektrodama koje pomažu u očuvanju trajanja baterije. Svoj doprinos dao je i softver telefona koji optimizuje potrošnju, brine se o što nižoj temperaturi baterije te o inteligentnom upravljanju procesima u pozadini kako isti ne bi previše crpeli bateriju.

Inače, Redmi tvrdi da Redmi 7 sa jednim punjenjem baterije može izdržati do dva dana korišćenja. Detaljnije specifikacije o uređaju možete proveriti ovde.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.