Samsung Galaxy S10 5G u Južnoj Koreji od 5. aprila zajedno sa tamošnjom 5G mrežom


Južnokorejski mediji potvrdili su kako će verzija Samsung-ovog Galaxy S10 flagshipa sa podrškom za 5G mobilne mreže u toj zemlji službeno biti dostupna 5. aprila (datum se odnosi samo na južnokorejske telekomunikacione operatere, dok slobodna prodaja telefona kreće 15. aprila).

Uporedno sa dostupnošću ovog mobilnog uređaja u Južnoj Koreji bi trebala postati službeno dostupna i 5G mobilna mreža. Nakon mnogobrojnih problema, od onih koji se tiču proizvodnje opreme do sukoba između tamošnjih operatera i države čini se da su oni konačno nadvladani, posebno zbog činjenice da bi prva 5G mobilna mreža u SAD-u trebala da bude predstavljena 11. aprila. Nakon postignutog dogovora čini se da će ipak Južna Koreja biti prva zemlja sa komercijalnom 5G mobilnom mrežom.

Spomenuti Samsung Galaxy S10 5G pametni telefon trebao bi u Južnoj Koreji da bude dostupan u dve verzije, jednoj sa 256 GB interne memorije (sa tamošnjom cenom od oko 1089 evra) i drugoj s 512 GB interne memorije (sa tamošnjom cenom od oko 1214 evra). Model sa manje interne memorije bit će dostupan u tri boje (srebrna, crna i zlatna), a model sa 512 GB interne memorije samo u srebrnoj i crnoj boji.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.