Stigao Noćni mod snimanja na Galaxy S10


Samsung je prošle nedelje izdao softversku nadogradnju kojom je poboljšao performanse ultrazvučnog čitača otisaka prstiju na podržanim telefonima iz serije Galaxy S10. Sada nedelju dana kasnije, stiže još jedna nadgradnja koja povećava mogućnosti kamera aplikacije.

Reč je dakako o najavljenom Night Modu koji korisnicima olakšava fotografiranje u uslovima slabijeg osvetljenja. Navedena opcija nije potpuno nova, postojala je i ranije pod nazivom Bright Night, ali ona se uključivala isključivo automatski, kada bi uređaj zaključio da je istu potrebno uključiti.Od sada, odnosno od instalacije nove verzije OS-a, Bright Night je dobio zasebno mesto u kamera aplikaciji i moguće ga je uključiti proizvoljno, kad god to korisnik poželi. Novo-stara funkcija dobila je novi, skraćeni naziv – Night. Lokaciono je smešten između ostalih modova – Food, Instagram, Panorama i dr.

Nadogradnja je teška 205.18 MB i najpre je bila dostupna korisnicima iz Švajcarske, ali, polako postaje dostupna i korisnicima iz drugih zemalja. Uz Night mod, nadogradnja donosi i najnovije bezbednosne zakrpe za april 2019 i stabilniji rad Wi-Fi-ja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.