Stiže Honor 20 Pro sa Sony-jevim IMX600 senzorom


Kompanija Honor krajem prošle godine u prodaju je pustila pametni telefon Honor View 20, koji se u prvih mesec dana prodao u 1,5 miliona primeraka. Prema glasinama koje stižu iz Kine, fiijala kompanije Huawei predstavlja malo unapređenu verziju ovog telefona koja bi u prodaju trebala da stigne već 25. aprila kao Honor 20 Pro.

Ono po čemu bi se novi mobilni uređaj trebao isticati je Sony-jev IMX600 senzor koji sadrže i Huawei-jevi ovogodišnji flagship pametni telefoni. Sa zadnje strane Honor 20 Pro bi imao trostruku kameru (jedna kamera s 40-megapikselnim senzorom, u kombinaciji sa 20-megapikselnom širokougaonom kamerom i jednom 8-megapikselnom telephoto kamerom te 3x optičkim zumiranjem).

Izvor iz Kine spominje i 6,1-inčni OLED ekran koji sadrži senzor otisaka prstiju smešten ispod ekrana (prvi takav Honor-ov uređaj koji će se prodavati izvan Kine s obzirom da se Honor Magic 2 prodaje samo na matičnom tržištu). Čip je HiSilicon Kirin 980 (isti čip sadrže Huawei P30 i Huawei P30 Pro), a korisnicima će biti na raspolaganju od 6 do 8 GB RAM-a te od 128 do 256 GB interne memorije za skladištenje podataka.

Spominju se i Gaming+ Link, Link Turbo, CPU Turbo i GPU Turbo opcije. Kao preporučena cena za ovaj mobilni uređaj spominje se iznos od oko 450 evra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.