DJI predstavio svoju prvu akcionu kameru - Osmo Action


Kompanija DJI popularna i poznata po svojim vrhunskim dronovima i gimbalima za kamere, predstavila je Osmo Action, svoju prvu akcionu kameru.

Osmo Action se nameće kao glavni konkurent GoPro Hero 7 Black kameri, obzirom na vrlo slične specifikacije, ali i nekoliko vrlo unikatnih mogućnosti. Pre svega za snimanje sadržaja koristi 12 megapikselni senzor koji je u mogućnosti zapisati 4K video pri 60 sličica u sekundi, odnosno 1080p video pri 240 sličica u sekundi.

Kućište je vodootporno do dubine od 11 metara, te će izdržati padove sa visine od 1,5 metar, a teška je svega 135 grama. GoPro je sa zadnjom generacijom bukvalno oduševio sa stabilizacijom slike unutar kamere, pa vas tako ni DJI neće ostaviti ravnodušnim sa RockSteady funkcijom koja jednako dobro stabilizuje video.

Ono što je unikatno za Osmo Action je displej sa njene prednje strane za jednostavnije selfie snimke, kao i zaštitni filter za objektiv sa mehanizmom na zavrtanje, tako da je zamena oštećenog ili postavljanje ND filtera, polarizatora, potpuno pojednostavljena. Ostale mogućnosti su manje-više slične GoPro konkurentu, a DJI Osmo Action će vas koštati 350 dolara kada se nađe u prodaji od 22. maja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.