Galaxy Note 10 imaće najveću bateriju do sada i još bolje kamere


Prema svežim, neslužbenim informacijama iz korejskog tabora, Samsung će svoj novi Galaxy Note 10 opremiti nikad većom baterijom sa superfast brzim punjenjem, poboljšanim kamerama, ali i novim bojama.

Rastu telefoni pa tako rastu i baterije u njima, ali autonomija se značajno ne produžava, ali barem tehnologija brzog punjenja napreduje. Kako se ima prilike saznati iz neslužbenih izvora, Samsung Galaxy Note 10 će krajem leta dobiti podršku za 5G mreže i bateriju kapaciteta 4300 mAh pa će to biti najveća baterija u jednom Samsung-ovom uređaju iz tip segmenta. Isti izvor navodi "superfast charging", a odnosi li se to na Samsung-ovo novo 25W brzo punjenje ili neko još naprednije, saznaće se u međuvremenu.

Takođe, od Galaxy-a Note 10 očekuje novi Infinity-O ekran, verojvatno sa dvostrukom selfie kamerom napred, kakvu smo imali prilike videti u Galaxy S10+ borcu, a na leđima će navodno dobiti barem trostruku kameru sa naprednijim zumom i još boljim rezultatima pri snimanju u uvetima lošeg osvetljenja.

Pokretački čip će opet biti Snapdrag-on 855 odnosno Exynos 9820 zavisno od regiona, a računati možete i na 8-12GB RAM-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.