Galaxy Note 10 imaće veliku promenu dizajna


Najnovije glasine koje o Samsung-u Galaxy Note 10 prenosi inače pouzdani izvor Ice Universe, sugerišu da nova generacija Samsung-ovog top modela dolazi sa bitnim izmenama u dizajnu u odnosu na prethodna dva modela.

Ako je verovati njegovim izvorima, Note 10 će doneti ekran od ivice do ivice, a otvor, odnosno rupica za prednju kameru biće smeštena po sredini vrha ekrana, a ne sa strane kao na modelima S10 i S10 Plus.

Takođe, postoje informacije da će u ponudi biti dva modela, tj. Note 10 i Note 10 Pro, od kojih će prvi dimenzijama biti manji, a drugi veći, te će skladno tome imati manji, odnosno veći ekran. Pred toga, ekran bi sa sadašnjeg 18,5:9 trebao preći na još izduženiji 19:9 odnos stranica.

Dizajn bi trebao da bude izmenjen i sa zadnje strane, i to u vidu postavljanja modula kamere, koji bi za razliku od prethodnika, ali i aktuelnih S10 modela, trebao da bude orijentisan uspravno. Što se tehnologije samih kamera tiče, one bi u potpunosti trebale biti preuzeta od S10 modela, dakle trostruka sa ultra-širokokutnom, standardnom i 2x telefoto kamerom. Isto vredi i za selfie kamere.

Od značajnijih novosti svakako treba izdvojiti novu UFS 3.0 flash memoriju, koja je nedavno premijerno predstavljena na OnePlus-u 7 Pro. Nova generacija memorije sama po sebi garantuje veću brzinu čitanja i zapisivanja, što će automatski uticati i na brže pokretanje aplikacija.

Samsung Galaxy Note 10 i Galaxy 10 Note Pro službeno će biti predstavljeni krajem leta, verovatno sredinom avgusta, i tada ćemo saznati koliko su ove glasine bile istinite. Naravno, za očekivati je da u međuvremenu procuri još koja informacija.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.