Još nije poznat datum početka isporuke Galaxy Fold-a


Samsung je pre dve nedelje objavio kako će odložiti početak prodaje svog prvog preklopnog pametnog telefona sa savitljivim ekranom, Galaxy Fold-a. Razlog odlaganja bili su brojni problemi sa ekranom koji su se pojavili za vreme testiranja kod nekolicine recenzenata, a zahvatili su pre svega testne modele Fold-a. Ipak, Samsung je kritike shvatio ozbiljno i povukao sve uređaje iz testiranja, te prionuo na posao otklanjanja uzroka problema.

Nakon toga objavljeno je kako planirani početak prodaje 3. maj u Evropi neće biti ispoštovan, a kupcima koji su Galaxy Fold naručili najavljeno je da će isporuke biti obavljene nešto kasnije nego što je prvobitno bilo planirano. Sada, pak, kupci u SAD-u dobijaju obaveštenja o odloženim isporukama uz, naravno, službena izvinjenja.

Kako prenosi Reuters, iz Samsung-a je službeno saopštwno da kompanija za sada ne može potvrditi datum kada će isporuke započeti. Dodatno, svim kupcima iz SAD-a koji su naručili ovaj telefon dojavljeno je da slobodno mogu otkazati narudžbe, i napomenuto je sledeće: "Ako nam se ne javite, a mi vam ne isporučimo uređaj do 31. maja, vaša narudžbina će biti automatski otkazana".

Kupcima je potom ponuđeno da klikom unutar maila potvrde ako žele da ostave svoju narudžbinu aktivnu. Samsung takođe obećava da će u narednim nedeljama izvestiti o mogućem datumu početka isporuke.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.