Na leto kraj podrške za određene BlackBerry-jeve Android aplikacije


Nakon što je već odlučilo da službeno zatvori svoj servis za bezbednu razmenu poruka BBM u verziji za obične korisnike (31. maja), BlackBerry će ugasiti još poneku svoju Android aplikaciju.

Naime od 30. juna prestaje službena podrška za četiri BlackBerry-jeve aplikacije. To su Productivity Tab, Power Center, Notable i Device Search.

Productivity Tab pruža brz pristup kontaktima, kalendaru, aktivnostima te primljenoj elektronskoj pošti. Power Center pomaže u optimizaciji uređaja i na njemu instaliranih aplikacija. Notable korisnicima omogućava stvaranje, deljenje i modifikaciju sadržaja sa naglaskom na onaj stvoren crtanjem prstima i rukama po ekranu a ne tastaturom. Na kraju tu je i Device Search, opcija koja korisnicima omogućava brzo pretraživanje informacija o samom pametnom telefonu.

Kraj podrške za ove uređaje znači da BlackBerry nakon 30. juna više neće izdavati nove verzije ovih aplikacija, neće izdavati bezbednosne zakrpe za njih te neće pružati korisničku podršku vezanu za eventualne probleme koji mogu nastati upotrebom ovih aplikacija.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.