Ovako će izgledati ovogodišnji iPhone XR?


Već smo u nekoliko navrata videli kako bi iPhone XI (ili iPhone 11) trebao da izgleda. CAD renderi kreirani na temelju dostupnih informacija sugerišu minimalnu promenu u dizajnu napred, i ne baš tako malu pozadi, budući da će nova trostruka kamera biti izvedena kroz poveći modul kojeg već sada nazivamo grbom, bubregom, a neki čak i tumorom.

Sada je došlo vreme za rendere jeftinijeg iPhone-a, odnosno naslednika modela XR. Prema najnovijim renderima kreiranim takođe na temelju dostupnih informacija, ni njemu neće nedostajati grba, a preko toga biće još ružnija jer će sadržati dve kamere, koje su u još većoj asimetriji s blicem, što možete videti na slikama.



Naravno, ne možemo biti sigurni da će novi iPhone XR baš ovako izgledati, a uz to, vredi i za skuplji model, ali praksa je do sada pokazala da su ovakve glasine o dizajnu iPhone-a u velikoj meri bile autentične i na kraju verodostojne.



Jedino što bi ovaj izgled donekle moglo da spase je manja visina grbe. Naime, kretatori rendera možda nisu najtačnije pogodili odnos, odnosno "visinsku razliku" između grbe i poleđine, jer bi manja razlika svakako poboljšala ukupan utisak.

Hoće li ovo sve izgledati ovako videćemo na jesen, kad uređaji budu službeno predstavljeni.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.