Pixel 4 i Pixel 4 XL konačno donose novi dizajn


Ako je verovati najnovijim nagađanjima koja su se počela širiti bespućima interneta, novi Google-ovi Pixeli bi napokon trebali da dobiju radikalan zaokret u dizajnu, odnosno svojevrsno usklađivanje sa rešenjima koja su već implementirali drugi proizvođači.

Tako bi dizajn sa velikim okvirom oko ekrana napokon trebao da nestane, a postoji velika verovatnost da će i prednja kamera biti smeštena u rupicu u ekranu umesto u zub, koji je na prošlogodišnjem Pixelu 3 XL poneo titulu najružnijeg. Čitač otisaka prstiju bi isto tako po uzoru na mnoge druge trebao da nađe mesto unutar ekrana.

Novosti bi se navodno trebale videti i na ivici kućišta, jer po nekim informacijama, Pixel 4 (i Pixel 4 XL) više neće imati fizičke tipke, već će funkcije uključivanja i podešavanja glasnoće biti implementirane u svojevrsnu kombinaciju kapacitivnih tipki i senzora za stisak, što je poznato sa postojećih, ali i nekih HTC-ovih modela, koji inače proizvode Google-ove Pixele.

Ispod haube će se, sasvim očekivano, naći Snapdragon 855 u kombinaciji sa najmanje 6 GB RAM-a, ali ono što bi neke moglo razočarati je nedostatak 5G modema, koji će se verovatno naći u nekom od kasnijih modela, odnosno u skladu sa tempom razvoja 5G mreža.

Koliko je u svemu ovome istine, saznaćemo najesen kad novi uređaji budu službeno predstavljeni.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.