Samsung Galaxy Fold je još jednom odložen


Samsung Galaxy Fold, jedan od prvih uređaja sa savitljivim ekranom, trebao je u prodaju da krene krajem aprila, ali problemi su nastupili kad su odabrani recenzenti amaterski odlepili foliju koja je ekran držala na okupu, zamenivši je za klasičnu zaštitnu foliju.

Istini za volju, deo krivice leži i na Samsung-u, jer je foliju odmah mogao da „uvuče“ ispod ivica kućišta kako korisnike ne bi doveo u zabludu, što je prema zadnjim informacijama prenetim od strane korejskih na kraju medija i učinio. Pre dve nedelje je objavljeno da je problem generalno rešen i da Galaxy Fold uskoro kreće u prodaju.

Ali ipak, najnovije informacije koje stižu iz Samsung-ovog izbornog stožera sugerišu da početak prodaje ipak nije tako blizu, te da će biti naknadno objavljen.

Početkom sledećeg meseca u prodaji bi se trebao pojaviti i drugi savitljivi smartfon – Huawei Mate X, koji nikako ne bi trebao da bude zahvaćen novom eskalacijom trgovinskog rata između SAD i Kine, budući da će svi postojeći, ali i uređaji koji budu predstavljeni u sledeća tri meseca, nastaviti da dobijaju nadogradnje i koriste Google-ov softver bez obzira na konačni ishod, za kojeg se već sada pretpostavlja da će biti predmet dogovora.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.