Galaxy Note 10 - novi renderi potvrđuju rupicu na sredini ekrana


Jedan od najpouzdanijih cinkera na područiju telefona – @OnLeaks objavio je nove rendere Samsung-a Galaxy Note 10, temeljene na dostupnim informacijama. Ovi renderi sada zapravo potvrđuju sve dosadašnje glasine, koje ako gledamo statistički, jako retko promaše. To znači da je verovatnost da upravo sada gledate u novi Note 10 izuzetno velika.

Dakle, novi Samsung-ov Note donekle prati dizajnerske smjernice Galaxy-ja S10, ali rupicu za prednju kameru donosi na sredini gornjeg dela, dakle postavlja ju simetrično. Isto tako prati i tradicionalni četvrtasti oblik dosadašnjih Note modela, a donosi i uobičajeni zakrivljeni ekran.



Prema informacijama koje prate ove rendere, ekran Note-a 10 će imati dijagonalu 6,3 inča, s napomenom da će postojati i "Pro" verzija koja će meriti 6,75 inča, i skladno tome biće vidljivo veći.

Pokretačka grupa bi trebala da ostane ista kao na S10 seriji, iako postoji verovatnost da će globalna verzija doći sa novim Exynosom 9825, izrađenim u 7nm procesu i sa podrškom za 5G. Nije isključen ni scenario da uređaj isprva bude lansiran samo u 2/3/4G varijanti, a da 5G model stigne naknadno.

Ovde dodajmo da postoje nagađanja kako će Note 10 doći sa novim 45W brzim punjenjem, koje bi sadašnju brzinu na Samsung-ovim modelima trebalo praktično da udvostruči, dok bi se kapacitet baterije Pro modela mogao popeti na čak 4500 mAh.

Što se kamere tiče, ona bi se trebala temeljiti na trostrukoj kameri aktuelnih S10 modela, ali nije isključeno da će doneti i određena poboljšanja.

Službeno predstavljanje Notea 10 i njegovog Pro brata se očekuje sredinom avgusta, a početak prodaje ubrzo nakon toga.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.