Još maski za Galaxy Note 10 pre službenog predstavljanja


Kako se bližimo avhustu i službenom otkrivanju Galaxy Note 10 boraca iz Samsung-a, sve je više potvrda njihova konačnog dizajna. Sad imamo i maske od Olixar-a, koji je poznat po otkrivanju dizajna nadolazećih Samsung-ovih telefona.

Olixar je jedan od onih proizvođača zaštitnih maski za telefone, s prilično dobrom reputacijom u najavi nadolazećih uređaja. To, a i činjenica da smo rendere sa identičnim dizajnom već do sada videli, daje za pravo da poverujemo da će Galaxy Note 10 izgledati upravo ovako.

Osnovna funkcija je taj ekran od ivice do ivice sa vrlo tankim okvirom, naročito ako ga usporedimo sa Galaxy-em Note9. Selfie kamera je sad u rupici u ekranu, a ona više nije uz rub kao na Galaxy S10 seriji već po sredini.

Na leđima je nova trostruka kamera, postavljena okomito i to uz levi rub uređaja pa poprilično podseća na Huawei P30 modele. Čitača otisaka na leđima nema, najverovatnije jer je pod ekranom, kao na Galaxy S10 i S10+ uređajima. Za pretpostaviti je da se opet radi o ultrazvučnom čitaču.



I ovi renderi potvrđuju izostanak 3.5mm audio izlaza ali i najavljuju i dugme manje na bokovima uređaja. Nagađa se o tome da je Samsung odlučio izbaciti Bixby dugme.

Podsetimo da su igri dva modela – Galaxy Note 10 i Galaxy Note 10 Pro. Taj drugi će imati još veći ekran, izgledno jaču bateriju i kameru više na leđima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.