Samsung predstavio novi set SmartThings uređaja


Pametne kuće sve više postaju deo svakodnevnice, a na tržištu je i veliki broj uređaja koji se trude ponuditi odgovarajuća pmaetna kućna rešenja. Tako je i Samsung predstavio tri nova SmartThings uređaja.

Jedan od njih je Smart Camera, a iz kompanije tvrde da je uređaj sposoban razlikovati ljude, kućne ljubimce i objekte, te će kao takav korisnici biti u mogućnosti prilagođavati notifikacije koje žele primati. Biće integrisana i dvosmerna audio komunikacija, a vidno polje kamere pokriva ugao od 145 stepeni.

Drugi možda zanimljiviji uređaj je Smart Plug, pametni utikač u koji možete uključiti druge uređaje i kontrolisati ih na daljinu. Iako se još uvek svodi na uključivanje i isključivanje napajanja, pametne utičnice još uvek mogu biti korisne u nekim slučajevima kao što je kućna rasveta.

Govoreći o rasveti, želite li više kontrole nad svojom kućnom rasvetom koju recimo možete kontrolisati pomoću glasovnih kontrola uz podršku Bixby, Google Assistant i Alexa digitalnih asistenata, Samsung je predstavio i pametnu sijalicu - Smart Bulb.

SmartThings Camera košta 90 dolara, Wi-Fi Smart Plug 18 dolara, dok će Smart Bulb imati cenu od 10 dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.