Samsung svoj Galaxy Note 10 navodno predstavlja 7. avgusta


Bližimo se avgustu, a time i predstavljanju novog uređaja iz Samsung-ove Galaxy Note serije. Prema do sada raspoloživim informacijama i glasinama, Galaxy Note 10 stiže u dve varijante, a predstavljanje bi se prema najsvežijim glasinama trebalo odigrati već 7. avgusta i to u New Yorku.

Iako se ranije govorkalo o 10.8. kao službenom datumu predstavljanja novog Galaxy-a Note 10, čini se da bi se to moglo dogoditi i ranije. Lokacija novog Unpacked eventa ne bi trebala da čudi jer je navodno ista kao prošle godine – Barclays Center u Brooklynu, New York. Ono po čemu bi se ovogodišnje predstavljanje definitivno trebalo razlikovati od prošlogodišnjeg je i sam broj uređaja.

Kako smo do sada već na nebrojenim renderima ali i zaštitnim maskama te folijama za ekran imali prilike da vidimo, stižu dva Galaxy-a Note 10. Galaxy Note 10 Pro će imati veliki 6.75-inčni ekran od ivice do ivice, a bez zuba. Galaxy Note 10 "obični" će pak imati za današnje pojmove "kompaktni" 6.28” ekran sa istim karakteristikama.

Naime, i jedan i drugi će imati vrlo tanke okvire, zaobljene bočne ivice i rupicu selfie kamere na sredini.

Novost je i navodno uklanjanje Bixby tipke i 3.5mm audio izlaza. Ovo prvo neće baš nikog razljutiti, a ovo drugo hoće mnoge, ali na sve se čovek navikne.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.