Canon predstavio G7 X III kameru za vlogere


Canon je predstavio novu PowerShot kameru G7 X III posebno namenjenu radu na YouTube-u i Instagram-u. Kamera sadrži 20-megapikselni senzor i 1-inčne CMOS senzore sa DIGIC 8 procesorima slike i može snimati fotke na 20 fps uz ISO12.800.

Canon naziva novi aparat "novom generacijom vlogging kamere", što podupiru njegovim funkcijama. U njega je ugrađen 4,2x optički objektiv (24-100 mm f/1.8-2.8) sa optičkom stabilizacijom slike, a tu je i 3-inčni ekran koji se može zakrenuti za 180 stepeni za potrebe snimanja vlogga ili selfija, a kako bi imao odličan audio kvalitet, u njega su ugradili i ulaz za mikrofon.



G7 X III može snimati 4K video na 30 fps bez obrezivanja (croppovanja), što je funkcija koju može potući ni EOS R koji košta 2.300 dolara. U slow-motionu može snimati na 120 fps na 1080p rezoluciji, a posebno zanimljiva funkcija mu je direktno streamovanje na YouTube putem WiFi-a.

Zahvaljujući ugrađenom žiroskopu, G7 X III omogućava snimanje vertikalnog videa koji se može jednostavno dodavati na Instagram, pa je jasno da je ova kamera zaista namenjena ciljnoj grupi vloggera i YouTube-ra, a cena od 749 dolara deluje prihvatljivo.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
3
  1. Анониман kaže,

    Koliko kosta


  2. Анониман kaže,

    koliko kosta ova kamera


  3. Анониман kaže,

    Lepo pise "... 749 dolara ..."


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.