Dropbox najavio servis za transfer datoteka do 100GB


Slanje i razmena velikih datoteka iz dana u dan je sve veća potreba korisnika. E-mail attachmenti su uglavnom limitirani na mali broj megabajta, dok različiti besplatni servisi za razmjenu datoteka uglavnom imaju ograničenja na nekoliko GB. Tako je Dropbox najavio da će njihova nova usluga Dropbox Transfer omogućavati slanje datoteka do 100GB veličine.

Dobra stvar u svemu je što vam za primanje datoteka neće biti potreban Dropbox account, a kako navode iz kompanije, proces slanja ovako velike količine podataka će biti potpuno pojednostavljen i automatizovan.

Ako ste Dropbox korisnik, podatke ćete moći slati direktno iz Dropbox-a, ili ćete ih moći drag nad drop funkcijom jednostavno dodati. Nakon toga se dobija link koji se može poslati bilo kome, a moguće je poslati i automatski kreiran mail sa Transfer linkom. Tu su još i stavke poput postavljanja šifre, datuma isteka linka i slično, a usluga je trenutno u beta fazi za određeni broj korisnika, dok se uskoro očekuje i dostupnost ostalim Dropbox korisnicima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.