Pola Amerikanaca nema pojma koji iPhone koriste


Istraživanje koje je u SAD-u sproveo decluttr, ukazuje da otprilike polovina Amerikanaca ne zna koji telefon poseduje. Učesnici ovog istraživanja trebali su među svim modelima iPhone-a prepoznati uređaj koji poseduju, ali mnogima to nije uspelo, a posebno loše rezultate su imali vlasnici iPhone-a XR i iPhone-a 7, jer njih 56% nije uspelo da pronađe uređaj koji svakodnevno koriste.

Za razliku od njih, najuspešniji u prepoznavanju sopstvenog uređaja bili su vlasnici Samsung Galaxy-a S9+, jer je njih 71% uspešno prepoznalo svoj telefon.

Mnogi američki korisnici takođe ne znaju mogućnosti svojih uređaja, pa otprilike 60% njih nema pojma da Galaxy S7, S8 i S9 podržavaju bežično punjenje.

Kod vlasnika Apple-ovih telefona situacija je još gora, jer vlasnici iPhone-ova X, XR i XS ne znaju podržava li njihov uređaj NFC, a polovina ih ne zna jesu li vodootporni.

I na kraju još treba navesti i da jedna trećina Amerikanaca misli da poseduje uređaj sa 5G funkcijama, a neki veruju da su im telefoni brži upravo zbog te (nepostojeće) 5G podrške.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.