Samsung radi na drugoj generaciji Galaxy Fold-a?


Kako je poznato, Samsung je već predstavio svoj prvi pametni telefon sa savitljivijim ekranom Galaxy Fold, koji je potom zbog raznih problema upućen na doradu i još uvek nije službeno ponovno dostupan na tržištu (očekuje se do kraja ove godine).

Uprkos tome internet stranica Digitimes navodi, pozivajući se na neimenovani izvor, kako južnokorejska kompanija navodno radi i na službenom nasledniku prvog Galaxy Fold-a.

Izvor ne navodi previše informacija izuzev činjenice da će Galaxy Fold 2 imati glavni 6,7-inčni ekran koji se više neće savijati oko vertikalne ose već oko vodoravne ose te će dakle umesto oblika knjige poprimiti oblik školjke (poput Samsung-ovih clamshell mobilnih uređaja). Novina je i mali sekundarni 1-inčni ekran koji će poslužiti za notifikacije, prikaz vremena i drugo.

Početak masovne proizvodnje Galaxy Fold mobilnog uređaja očekuje se tokom prve polovine 2020. godine. Treba napomenuti kako je i Samsung-ova konkurencija u vidu kompanije Huawei takođe predstavila Mate X, svoj pametni telefon sa savitljivim ekranom, ali i on je privremeno odložen.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.