Šef Samsung-a priznao da je ''gurao'' nespremni Galaxy Fold na tržište


Na susretu sa novinarima u Seoulu generalni izvršni direktor Samsung-a DJ Koh dotaknuo se nedavnog debakla koji je kompanija doživela sa preklopnim mobitelom Galaxy Fold. Nije potrebno podsećati kako su testni primerci ovog telefona neslavno prošli kod prvih recenzenata, pa su povučeni a početak prodaje je odgođen do daljnjega.

DJ Koh je sada pojasnio koji je bio osnovni razlog za podbačaj Galaxa Fold-a. Kako prenose mediji kojima je dao izjavu, on lično je "gurao" uređaj na tržište pre nego je isti za to bio potpuno spreman. Hteli su što pre izaći u javnost sa gotovim preklopnim telefonom, i tu su pogrešili. CEO kompanije preuzeo je odgovornost za događaj koji je, kaže, "bio sramotan".

Osramoćeni Samsung-ov šef rekao je i kako se kompanija trenutačno oporavlja od ove greške, ali nije naznačio kada bi se Galaxy Fold napokon mogao naći u prodaji. U ovom trenutku, kaže, "preko dve hiljade uređaja je podvrgnuto svim mogućim testovima". Nove informacije biće objavljene u dogledno vreme, a do tada iz Samsung-a mole kupce Galaxy Fold-a da im daju još malo vremena – zaključio je Koh.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.