Sve igre Uplay Plus servisa na pretplatu


Izdavači igara sve se više okreću naplati putem mesečne pretplate, što je još pre samo nekoliko godina gamerima bilo potpuno neprihvatljivo. Nove generacije igrača više očito nemaju ništa protiv igranja omiljenih naslova na bazi pretplate, što developerima naravno smanjuje zaradu od fizičkih kopija igara, ali istovremeno su im drastično niži troškovi distribucije, pa im se takav način poslovanja sve više isplati. Gameri takav način "kupovine" igara danas prihvataju i spremni su da daju neki prihvatljiv mesečni iznos za pristup čitavim bibliotekama nego kupovati pojedinačne naslove.

Ubisoft 3. septembra pokreće svoj novi servis Uplay+, koji će vam omogućiti da za 15 dolara mesečno dobijete mogućnost igranja više od 100 premium naslova, kao što možete videti u ovom videu.



Najvažnija stvar je da će se u toj ponudi naći i najnovije Ubisoft-ove igre, a osim igara koje su već izašle, korisnici će moći da igraju i one koje tek trebaju da izađu.

Među naslovima koje će nuditi Uplay+ naći će se sve igre iz franšiza Assasin’s Creed, Far Cry, Might & Magic, Settlers i Tom Clancy's, kao i brojni DLC-ovi. Prvi mesec korišćenja servisa će biti besplatan, a mesečna pretplata će iznositi 15 dolara.

Treba naglasiti da ovo nije igranje u cloudu streamingom, već ćete igre preuzimati na svoj računar. Servis će biti dostupan samo za PC platformu.

Čitav popis igara koje ćete moći igrati putem mesečne pretplate možete da pronađete na ovom linku.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.