Trostruki mobilni ekran za laptopove


Kompanija MobilePixels na Kickstarter-u je sa prikupljenih pola miliona dolara uspešno sakupila sredstva za novi projekt, dodatne ekrane za laptopove pod nazivom TRIO, koji omogućava da svoj laptop opremite sa 2 dodatna mobilna ekrana koji se jednostavno spajaju na njega.

MobilePixels je početkom godine već lansirao sličan projekt pod nazivom DUEX, koji se odnosi na jedan dodatni ekran za laptop. TRIO funkcioniše na sličan način te vam omogućava spajanje dodatna dva ekrana na poklopac laptopa, kao što možete videti u ovom videu.



Ekrani imaju mogućnost rotacije od 270 stepeni pa ih možete postaviti u bilo koji ugao koji vam odgovara, a kompatibilni su sa Mac, Linux, Chrome i Android uređajima putem USB-a. Ekrani su rezolucije od 1080p, dolaze sa novom prilagodljivom regulacijom svetline i dizajnirani su, kako kažu, da što manje troše bateriju vašeg laptopa.

Ekrani dolaze u dva modela, TRIO (12,5") koji je namenjen laptopovima od 13-14 inča, te TRIO Pro (14") za laptopove od 15-15,6 inča.

TRIO putem Kickstarter-a možete naručiti u "Early Bird" ponudi za 199 dolara, dok će vas TRIO Pro koštati 219 dolara, a isporuke su predviđene za januar 2020.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.