Zlato i dijamanti za Redmi K20 Pro


Redmi je krajem maja predstavio novu seriju telefona – K20. Tog dana stigla su dva modela, standardni K20 te moćniji model K20 Pro. Pro će uskoro dobiti posebnu luksuznu i limitiranu varijantu i shodno tome novi naziv – Redmi K20 Pro Signature edition.

Za sada nema informacija vezano uz tehničke specifikacije uređaja, ali za verovati je kako će to potom pitanju biti identičan originalu. Jedino gde bi Redmi mogao malo podebljati stavke su količina RAM-a i skladišnog prostora, ali o tome ćemo više znati kada uređaj bude i službeno predstavljen.

Za sada je poznato kako će kućište Signature edition verzije biti izrađeno od skupih, premium, materijala – zlata i dijamanata. Redmi u svojoj objavi posebno ističe kako se neće raditi o pozlaćeno kućištu, već o kućištu od pravog zlata.

Shodno tome jasno je i kako ovaj model neće biti dostupan svima, već samo bogatijim kupcima. Što se tiče odnosa zlata i dijamanata, zlato će biti znatno više zastupljeno jer će od njega biti izrađeno kućište. Dijamantima će biti dizajnirano tek jedno slovo – "K" koje je svojevrsni zaštitni znak serije.

Kako smo već naveli, Redmi K20 Pro Signature edition neće moći kupiti svatko, već oni bogatiji i čini se srećniji. Naime, uređaj će biti proizveden u vrlo ograničenoj seriji, od tek 20 primeraka. Na koji način će Redmi birati kupce za sada nije poznato. Oni koji budu u prilici da ga kupe za to će morati da izdvoje oko 6.220 evra.


Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.