Apple Card neće podržavati kupovinu kriptovaluta i jailbreakovane uređaje


Na stranicama banke Goldman Sachs, koja će ekskluzivno izdavati Apple-ovu novu kreditnu karticu Apple Card, pojavio se ugovor o korišćenju ove usluge i otkrio neke zanimljive detalje.

Apple bi svoju kreditnu karticu korisnicima trebao da da na raspolaganje tokom ovog meseca, a oni koji se na nju odluče imaće mogućnost kupovine, prikupljanja "cash back" gotovine, ali će morati da plaćaju i prilično visoke kamate (13,24-23,24%) kakve su u SAD-u uobičajene. To su činjenice koje smo već znali, ali Goldman Sachs je sada otkrio i neke druge uslove korišćenja.

Tako Apple Card neće biti moguće koristiti za kupovinu "novčanih ekvivalenata" u koje su uvrstili kriptovalute, žetone za kockanje, srećke za lutriju i klađenje te druge slične transakcije. Jednu kreditnu karticu neće moći koristiti više osoba, već će svaka morati da bude povezana sa jedinstvenim računom i iPhone-om, a taj iPhone – nije čudo – neće smeti da bude jailbreakovan.

Svi oni koji načine neovlašćene izmene na softveru ili hardveru iPhone-a biće izbačeni iz programa korišćenja kreditne kartice Apple Card, stoji u pravilima korišćenja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.