Google Pixel 4 prikazan na pravim fotografijama


Nakon više različitih rendera, što službenih, a što neslužbenih, Google Pixel 4 se konačno pojavio i na prvim pravim fotografijama. Tako barem navodi anonimni izvor koji je fotografije objavio, a budući da iste pokazuju uređaj vrlo nalik onima sa rendera nemamo razloga verovati u njihovu verodostojnost.

Razloga za sumnju je još manje kada se uzme u obzir i da bi nova Pixel 4 serija trebala u skorije vreme biti i službeno predstavljena, pa je za očekivati da je barem jedan pravi primerak uređaja dat na testiranje u realnim uslovima, na otvorenim i zatvorenim prostorima, saobraćaju i slično. Na fotografijama su prikazane prednja i zadnja strana uređaja. S prednje je vidljivo kako Google i ove godine nije odustao od deblje gornje ivice oko ekrana. Razlog za to su najverovatnije razni senzori koji su ugrađeni u Pixel 4 kako bi Pixel serija držala korak sa konkurencijom. Donja ivica čini se malčice manja.

Kako se na fotografiji zaključanog ekrana ne vidi ikona/animacija otiska prsta isti najverovatnije neće biti deo ekrana. Neće biti ni deo zadnje strane uređaja kako što je to slučaj sa serijom Pixel 3. To može značiti kako će se Google ovog puta, ili barem na ovom modelu, fokusirati na otključavanje uređaja pomoću prednjih kamera i funkcije Face Unlock.

Na zadnjoj strani se vide dve kamere i blic, i to je sve. Drugih vidljivih oznaka koje bi otkrile poneki podatak više o uređaju nema. Inače, fotografije su dosta sveže, datiraju od 27. avgusta. Ako su glasine o izdavanju nove inačice Android-a tačne, a koje kažu kako Android 10 stiže 3. septembra, taj dan ćemo konačno saznati i potpune specifikacije pametnih telefona Pixel 4 i Pixel 4 XL.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.