Honor 20S stići će sa Android-om 10


Honor čini se radi na još jednom pametnom telefonu – Honor 20S. Navedeni uređaj trebao bi se do kraja godine pojaviti na tržištu, ali za sada se nalazi samo na popisu Google Play Console.

Zahvaljujući tome možemo već sada videti kakve će na kraju imati specifikacije. Za početak imaće veliki 6-inčni ekran. Priloženi render otkriva kako će postojati i notch u obliku kapljice vode. Render otkiva i kako će ivice oko ekrana biti tanje sa bočnih i gornje strane, a s donje biti malčice deblji.

Google Play Console otkriva kako će Honor 20S stići u dve verzije – sa 128 i 256 GB skladišnog prostora i 8 GB RAM-a. Takođe vidi se kako će Honor 20S odmah u startu stići sa Android-om 10, koji tek treba da bude službeno predstavljen od strane Google-a.

Neslužbeni izvori navode kako će Honor 20S imati korisnički interfejs (Magic UI) verzije 3.0., bateriju kapaciteta do 4.000 mAh te kako će podržavati 20-vatnu tehnologiju brzog punjenja. Informacija o SoC-u za sada nema, ali najverovatnije će biti reč o Kirinu 980 na kojem se temelje i ostali modeli iz serije Honor 20.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.