Huawei Mate 30 Pro donosi podršku za 25W brzo bežično punjenje?


O novom Huawei-jevom top modelu Mate 30 Pro, za koji se veruje da će službeno biti predstavljen 19. septembra, već smo saznali nekoliko detalja. S dizajnerske strane to je novi okrugli modul kamere, ali i zadržavanje zuba napred.

Četverostruka kamera bi trebala da se sastoji od dva 40 MP senzora, jednog manjeg za telefoto kameru, te TOF senzora. Ovaj uređaj bi mogao da donese i podršku za 55W brzo punjenje, dakle jedno od najbržih na tržištu.

Najnovije glasine govore o novoj tehnologiji bežičnog punjenja, koja bi sada trebala raspolagati snagom od 25W. Ukoliko se ove glasine ostvare, Huawei 30 Pro će se bežično puniti otprilike istom brzinom kao dobar deo konkurencije klasičnim punjenjem kablom.

Od ostalih detalja spomenimo još da će ekran imati dijagonalu 6,71 inča, kao i da će telefon pokretati novi Kirin 990 procesor kojeg bismo trebali da upoznamo početkom septembra na IFA sajmu u Berlinu.

Hoće li ovaj procesor u startu doneti dugo spominjani Balong 5000 5G modem ili će Huawei lansirati posebnu verziju za tržišta sa komercijalnim 5G mrežama, za sada ostaje nepoznanica.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.