OnePlus 7T Pro donosi okrugli modul kamere?


S obzirom da je OnePlus početkom leta već lansirao dva modela – OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro, nismo baš potpuno sigurni hoće li ove godine ponuditi njihove "T" verzije, što bi značilo prilično veliko odstupanje od dosadašnje filozofije.

Naime, u OnePlus-u su se hvalili kako im je jedan model u ponudi dovoljan, a ako se najnovije prognoze ostvare, broj bi mogao narasti na četiri, ili možda čak pet. Naime, već je prethodno najavljena 5G verzija OnePlus-a 7 Pro, ali je namenjena isključivo tržištima sa komercijalnim 5G mrežama u pogonu, a sada se šuška da bi OnePlus 7T Pro u startu mogao dobiti 5G modem, budući da se službeno predstavljanje neće dogoditi pre novembra.

Ono što se ovih dana proširilo internetom su svojevrsne skice za koje autor tvrdi da prikazuju OnePlus 7T Pro od pozadi, i to sa prilično izmenjenim modulom kamere u odnosu na OnePlus 7 Pro. Na slici vidimo okrugli modul koji neodoljivo podseća na starije Nokijine uređaje, a donekle i na navodne skice Huawei-ja Mate 30 Pro.

Hoće li se osim oblika modula nešto dogoditi i sa samim kamerama, odnosno možemo li na tom polju očekivati određena poboljšanja, za sada nije poznato.

Iskreno, ovo baš i ne deluje uverljivo, ali s obzirom da dolazi iz relativno pouzdanog izvora (Evan Blass), ne treba ih ni a priori odbaciti. Bilo kako bilo, detalje ćemo saznati uskoro.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.