Ove jeseni stiže i nova serija Apple satova - Series 5


Nakon što je brazilski portal iHelpBr objavio informaciju kako će novi modeli iPhone-a stići 10. septembra, pojavila se i informacija o dolasku nove serije Apple-ovih pametnih satova istog dana. Shodno dosadašnjem imenovanju nova serija će nositi naziv Apple Watch Series 5.

Za informaciju dolaska nove serije pametnih satova zaslužan je poznati i vrlo tačni analitičar kada je u pitanju Apple – Ming-Chi Kuo. Detaljnih informacija o hardveru novih Apple satova nema, Kuo je naveo tek kako će nova, ali i sve buduće serije biti opremljene sa OLED ekranima japanske kompanije JDI.



Ekrani ovog japanskog proizvođača trebali bi tokom 2019. godine da imaju udeo između 15% i 20%, a do 2021. udeo bi se trebao povećati na između 70% i 80%. Kuo navodi kako će nova serija imati kućište od keramike i titanijuma.

Prema izvoru sledeće godine Apple satove očekuje dodatna nadogradnja – MicroLED ekrani. Ako Apple ostane pri sadašnjem imenovanju, sledeće godine pisaćemo o satovima iz serije Apple Watch Series 6.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.