Procurele specifikacije Samsug-ovih kamera za telefone iz serije Galaxy A za 2020. godinu


Što više raspolažemo modernijim tehnologijama to velike kompanije teže čuvaju svoje informacije od znatiželjnih očiju. Ovog puta Samsung nije uspeo sačuvati deo specifikacija koje će činiti buduće mobitele iz serije A, a koji će biti predstavljeni sledeće, 2020., godine.

Tako barem tvrdi Slashleaks, leaker koji se do sada pokazao kao jedan od relevantnijih izvora kada su u pitanju nepoznate informacije o mobilnim uređajima koji se još uvek nalaze u razvoju i koji tek trebaju da budu predstavljeni javnosti. Slashleak je ovog puta objavio specifikacije kamera koje će biti ugrađene u nove Samsung-ove mobitele iz serije Galaxy A koji su planirani za kako smo već naveli 2020. godinu.

Ako je izvor u pravu u planu je osam telefona koji će biti opremljeni kamerama različitih rezolucija od 13 MP, pa sve do 108 MP. Samsung-ovi telefoni za 2020. godinu iz serije Galaxy A nosiće oznake A21, A31, A41, A51, A61, A71, A81 i A91. Poslednja dva biće najsnažniji modeli u seriji, tako se barem može zaključiti po kamerama kojima će biti opremljeni – glavne kamere će imati rezoluciju od 64 MP (A81) i 108 MP (A91), dok će dodatne kamere imati rezoluciju od 16 MP (široka) i 12 MP (Tele foto).

Dodatna posebnost kojom će se deo novih modela iz serije Galaxy A izdvajati u odnosu na postojeće je i dvostruko, odnosno peterostruko uvećanje. Detaljne specifikacije kamera možete proučiti u nastavku.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.