YouTube Premium omogućiće skidanje videa u Full HD-u


Ako se odlučite na plaćanje pretplate za servis YouTube Premium, u iznosu od 749 dinara mesečno, zauzvrat ćete dobiti pristup originalnim sadržajima, muzičkom katalogu YouTube Music usluge bez reklama, mogućnost slušanja glazbe u pozadini, ali i mogućnost preuzimanja (downloada) video zapisa sa YouTube-a. Ova poslednja opcija do sada je uključivala skidanje videa u rezolucijama do najviše 720p, a u nekim slabije razvijenim zemljama čak je i besplatna.

Međutim, uz širenje dostupnosti Premium usluge na više tržišta, među njima nedavno i ono naše, YouTube je odlučio svojim vernim pretplatnicima dati i još jednu privilegiju. Svi oni koji će plaćati navedenu pretplatu uskoro bi trebali da imaju mogućnost da preuzimaju željene video zapise sa YouTube-a na svoje mobilne uređaje u Full HD kvalitetu, tj. u rezoluciji 1080p.

Ovu novu mogućnost YouTube za sada testira u ograničenom opsegu, a primetili su je korisnici Indije i nekih drugih zemalja unutar svojih iOS i Android aplikacija. U ovom trenutku nije poznato kada će mogućnost downloada Full HD videa biti dostupna širom sveta i svim korisnicima, ali je za očekivati da se to dogodi uskoro.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
2
  1. Анониман kaže,

    Ili skinete YouTube Vanced.
    Besplatno:)


  2. Анониман kaže,

    Ili skinete YouTube Vancend.
    Besplatno.:)


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.