Apple će za iPhone 11 po prvi put u istoriji omogućiti YouTube prenos uživo


I to se dogodilo. Nakon godina i godina namernog ograničavanja prezentacije uživo novog iPhone-a na sopstvenu korisničku bazu, Apple je odlučio da okrene ploču. Naime, live stream Apple-ovog eventa ranije je bilo moguće gledati isključivo na Safariju, da bi vremenom isto omogućio i na Microsoft-ovom Edge browseru, ali isključivo putem sopstvenog sajta.

Ove godine Apple će napraviti presedan i gledanje prezentacije omogućiti putem YouTube-a. Ovakav scenaro se do pre par godina smatrao nemogućim, budući da je Google jedan od Apple-ovih najvećih rivala, ali s obzirom na globalni pad prodaje smartfona, a posebno pad tržišnog udela iPhone-a, širenje dostupnosti se čini kao logičan korak.

Tako će predstavljanje novog iPhone-a od sada biti moguće gledati na bukvalno svim smartfonima, tabletima i računarima, uključujući Android, Windows Phone, odnosno sve platforme koje podržavaju YouTube.

Apple-ov show će se održati u utorak 10. septembra u 19:00 po našem vremenu, a moći ćete ga pratiti na sledećem linku, a možete podesiti i podsetnik da ne prepoustite veliki događaj.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.