Galaxy A90 5G - otkriven dizjan i potvrđene specifikacije


Zadnjih meseci smo imali prilike da saznamo kako će se unutar Galaxy A serije pametnih telefona naći i model naziva A90 5G. To će biti TOP model serije i kao takav, očekivano, temeljiće se na snažnijem hardveru u odnosu na druge Galaxy A modele.

Do sada su do medija stizale samo glasine o hardveru navedenog uređaja, a sada su otkriveni i promotivni video zapisi te fotografija retail pakovanja zahvaljujući kojoj su potvrđene i specifikacije koje su do sada bile tek deo spekulacija.

Iako se očekivalo da će Galaxy A90 5G imati rotacionu kameru koja će služiti kao glavna, ali i selfie kamera – neće. Novi renderi otkrivaju kako sa prednje strane uređaja postoji urez u ekranu za selfie te tri stacionarne kamere sa zadnje strane uređaja. Ove navode potvrđuje i fotografija retail pakovanja koju takođe možete videti ispod.

Kad smo kod retail pakovanja spomenimo kako se na istom vide i glavne funkcije uređaja. Galaxy A90 5G stići će sa velikim 6,7-inčnim Super AMOLED Infinity-U ekranom, sa 128 GB skladišnog prostora i 6 GB RAM-a. Podsetimo, ranije se spominjalo kako će Galaxy A90 5G imati 8 GB, možda i hoće u nekoj naprednijoj verziji.

Daalje, tu su tri kamere sa zadnje strane rezolucije 48 MP, 5 MP i 8 MP te jedna sa prednje od 32 MP. Na pakovanju se navodi SoC sa osam jezgri, ali ne i tačno o kojem se radi. Najverovatnije je reč o Snapdragon-u 855. Potvrđeno je i kako će baterija uređaja podržavati tehnologiju brzog punjenja, ali ne i kapacitet baterije.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    Baterija je kapaciteta 4400mah


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.