Galaxy Fold kreće u prodaju, a dolazi i 5G verzija


Ukoliko ste negde spremili 2 hiljade dolara za novi Samsung-ov preklopni telefon Galaxy Fold, možda će vas obradovati objava sa konferencije na IFA 2019 sajmu u Berlinu, na kojoj je Samsung ponosno rekao da telefon kreće u prodaju ovih dana, prvo na domaćem južnokorejskom terenu, a nakon toga bi se trebao pojaviti i na tržištima Nemačke, Velike Britanije, Francuske i Singapura 19. septembra ove godine.

Telefon će se u početku pojaviti u samo dve boje, "svemirski crnoj" i "svemirski srebrnoj", a najavljen je i skori dolazak 5G modela.

Razlog kašnjenja na tržište dobro nam je poznat, jer su prvi tehnološki novinari koji su imali prilike testirati prototip izveštavali o odlepljivanju tankog sloja za zaštitu ekrana, pa je Samsung odložio lansiranje kako bi ispitao stvar i sada je napokon zaključio da je spreman za prodaju.

Galaxy Fold u sklopljenom stanju poseduje 4,6-inčni ekran, a kada se rasklopi dobijete mini tablet od 7,3 inča.

Korisnici mogu da koriste aplikacije na malom prednjem ekranu, a potom se automatski bez gašenja prebaciti na veliki rasklapanjem uređaja i nastaviti rad/igranje u njima tamo gdje su stali. Hoće li se i kada pojaviti na našem tržištu za sada još nije poznato, ali čisto sumnjamo da ćemo ga videti pre zime.

Više detalja o tehničkim specifikacijama potražite na ovoj poveznici.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.