Google Pixel 4 i Pixel 4 XL biće službeno predstavljeni 15. oktobra


Google je poslao pozivnice za službeno predstavljanje novog hardvera koje će se održati 15. oktobra u New Yorku. Tada bi se prema nagađanjima trebali službeno da otkriju svi detalji o nadolazećim smartfonima Pixel 4 i Pixel 4XL, a uvek postoji mogućnost i da vidimo još koji gadget poput novog Pixel Slate tableta ili pametnog zvučnika.

O Pixel-u 4 i Pixel-u 4XL već se mnogo toga zna. I sam Google obznanio je postojanje tih uređaja objavivši krajem srpnja da novi Pixeli dolaze sa podrškom za otključavanje uređaja licem i motion sense geste za navigaciju interfejsom.

Google je sam objavio i službeni render Pixela 4 koji pokazuje modul trostruke kamere smešten na poleđini, a mnoštvo fotografija i video zapisa uređaja pojavilo se na internetu.

Pixel 4 trebao bi da ima 5,8-inčni AMOLED ekran, dok bi XL verzija trebala da dođe sa 6,3-inčnim AMOLED-om sa stopom osvežavanja ekrana od 90Hz. Oba Pixela trebala bi da ima 6GB RAM-a i 128GB interne memorije, a manji bateriju od 2.800mAh, dok bi na većem trebala da ima kapacitet 3.700mAh.

Kamere, kao i uvek, biće najjači aduti ovog uređaja, uz naravno Android One i višegodišnju sofversku podršku. Primarne kamere trebale bi da imaju senzor od 12MP sa otvorom blende f/1.7. Navodno će se koristit Sony-jev IMX363 za primarnu kameru, dok bi se 16MP IMX481 trebao koristiti za telefoto kameru.

Za informacije o ceni i dostupnosti, kao i drugim detaljima poput procesora, treba pričekati službeno predstavljenje.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.