iPhone 11 modeli navodno imaju hardver za reverzibilno bežično punjenje, ali je softverski onemogućeno?


Mesecima uoči predstavljanja novih iPhone 11 i iPhone 11 Pro telefona slušali smo da će između ostalog podržavati reverzibilno bežično punjenje kao što rade Samsung-ovi i Huawei top modeli. Navodno ga i podržavaju hardverski, a Apple ga je u poslednjem trenu onemogućio softverski.

Pre svega primite na znanje da je ova priča za sad nepotvrđena i tako će i biti dok se novih iPhone-a neko ne dočepa i ne rastavi ih na proste faktore. Hardver koji bi omogućio reverzibilno bežično punjenje će se već pronaći ako ga zaista ima.

Prema ovim neslužbenim informacijama, Apple je nameravao implementirati reverzibilno bežično punjenje. Tako bi vlasnici novih iPhone-a 11 modela, na leđima svojih telefona nadopunjavali svoje AirPods slušalice, Apple Watch ili druge kompatibilne telefone.


Priča je da su zaključivši da to ipak nije po njihovim standardima od toga odustali praktički pet minuta pre predstavljanja. Stoga navodno novi iPhonei 11 imaju potreban hardver za to, ali je softverski onemogućen.


Informacija dolazi sa Twitter-a jednog od najpouzdanijih Apple leakstera na internetu, a da li je istina, saznaćemo čim novi iPhone padne u šake JerryRigEverythinga.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.