Na Facebook dolazi sakrivanje broja lajkova


Inženjerka Jane Manchun Wong iz hobija voli da istražuje kodove raznih popularnih aplikacija poput Facebook-a i Instagram-a i potom javno objavljuje svoja otkrića koja su se često pokazala kao tačna.

Njeno najnovije otkriće u Android aplikaciji za Facebook ukazuje na prototip kod koji sigeriše da najveća društvena mreža testira funkciju skrivanja broja lajkova na postovima. Ukoliko je to tačno, vlasnici profila i stranica uskoro bi mogli da dobiju opciju kojom se broj lajkova na njihove postove ne bi javno prikazivao, već bi ga mogli videti samo oni.

Instagram koji je u vlasništvu Facebook-a sličnu opciju već testira u sedam država, pa učesnici testiranja imaju opciju da samo oni mogu da vide broj lajkova koje prikupe. Facebook ne želi otkrivati rezultate testiranja pa ne znamo kako je nova opcija prihvaćena među testerima na Instagram-u.

Hoće li opcija zaživeti i kakav će uticaj imati na one koji svoj online privatni ili poslovni život dobrim delom temelje na lajkovima tek trebamo da vidimo.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.