OnePlus 7T i One Plus 7T Pro - procurele detaljne specifikacije


Kraj avgusta i početak septembra OnLeaks je obeležio objavom CAD rendera budućih pametnih telefona kompanije OnePlus. Naravno, reč je o telefonima OnePlus 7T i OnePlus 7T Pro koji bi uskoro trebali da budu i službeno predstavljeni.

Sada sredinom septembra odlučio je objaviti i detaljnije specifikacije oba uređaja. Neke od specifikacija već su od ranije poznate, što je u neku ruku i dobro da se ponavljaju, jer postoji velika šansa da su tačne. Oba uređaja imaju dosta zajedničkih tačaka – SoC, RAM, 90-herce ekrane, kamere, OS, te podršku za brzo punjenje baterije.

Jedna od glavnih razlika je u veličini ekrana. Osnovni 7T model imaće 6,55-inčni, a 7T Pro model 6,65-inčni ekran. Dodatnu razliku čini i rezolucije ekrana koja očekivano ide u korist Pro modela koji će imati QHD+ (3.100 x 1.440), a osnovni FHD+ rezoluciju (2.400 x 1.080).

SoC je isti kod oba modela – Snapdragon 855 Plus, količina radne memorije takođe – 8 GB. Sa zadnje strane kod oba modela nalaziće se kamere od 48 i 16 MP, a sa prednje jedna od 16 MP. Jedina razlika će biti u trećoj, telefoto, kameri koja će kod osnovnog modela ima rezoluciju od 8 MP, a kod Pro modela od 12 MP. Što se prostora za skladištenje tiče, OnePlus 7T imaće dve konfiguracije od 128 i 256 GB, a 7T Pro samo jednu, od 256 GB. Tako barem tvrdi OnLeaks.

OnePlus 7T imaće bateriju kapaciteta 3.800 mAh, a OnePlus 7T Pro od 4.085 mAh. Naravno, oba će podržavati tehnologiju brzog punjenja, i to Warp Charge 30T. Sa softverske strane nalaziće se OxygenOS koji će se temeljiti na Android-u 10.

Što se datuma predstavljanja tiče, u igri su dva – 26. septembae, kada će OnePlus predstaviti i svoje prve pametne televizore, i 10. oktobar. Prema OnLeaksu, 15. oktobra bi OnePlus 7T i OnePlus 7T Pro trebali da budu dostupni i za zupovinu. Koji od navedenih termina je tačan, saznaćemo vrlo skoro, za desetak dana.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.